Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Ιστοσελίδας

Trionn Design

Ο Σχεδιασμός Της Ιστοσελίδας Ο λευκός καμβάς παρέχει το ιδανικό υπόβαθρο για να χτίσετε. Ο συνδυασμός γλυκού γλυκού χρώματος παρέχει ένα τέλειο στοιχείο που προσελκύει την προσοχή που προσελκύει το θεατή. Ο συνδυασμός των γραμματοσειρών serif και sans serif και της στάθμισης και των χρωμάτων δημιουργεί ένα ευμετάβλητο μείγμα που προσελκύει τον θεατή να εξερευνήσει περαιτέρω. HTML5 Parallax animation website με Responsive, Έχουμε το δικό μας Staff Vector Characters Design. ο μοναδικός σχεδιασμός του πάντα με φωτεινό χρώμα με ωραίες & ομαλές κινούμενες εικόνες.

Όνομα έργου : Trionn Design, Όνομα σχεδιαστών : Sunny Rathod, Όνομα πελάτη : TRIONN DESIGN.

Trionn Design Ο Σχεδιασμός Της Ιστοσελίδας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.