Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Ιστοσελίδας

Trionn Design

Ο Σχεδιασμός Της Ιστοσελίδας Ο λευκός καμβάς παρέχει το ιδανικό υπόβαθρο για να χτίσετε. Ο συνδυασμός γλυκού γλυκού χρώματος παρέχει ένα τέλειο στοιχείο που προσελκύει την προσοχή που προσελκύει το θεατή. Ο συνδυασμός των γραμματοσειρών serif και sans serif και της στάθμισης και των χρωμάτων δημιουργεί ένα ευμετάβλητο μείγμα που προσελκύει τον θεατή να εξερευνήσει περαιτέρω. HTML5 Parallax animation website με Responsive, Έχουμε το δικό μας Staff Vector Characters Design. ο μοναδικός σχεδιασμός του πάντα με φωτεινό χρώμα με ωραίες & ομαλές κινούμενες εικόνες.

Όνομα έργου : Trionn Design, Όνομα σχεδιαστών : Sunny Rathod, Όνομα πελάτη : TRIONN DESIGN.

Trionn Design Ο Σχεδιασμός Της Ιστοσελίδας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.