Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Prism

Τραπεζάκι Σαλονιού Το πρίσμα είναι ένας πίνακας που λέει μια ιστορία. Ανεξάρτητα από τη γωνία που βλέπετε από αυτόν τον πίνακα, θα σας δείξει κάτι νέο. Σαν ένα πρίσμα διαθλαστικού φωτός - αυτός ο πίνακας παίρνει γραμμές χρώματος, που αναδύονται από μία μόνο ράβδο και τις μετατρέπει σε ολόκληρο το πλαίσιο. Υφαμένος και στρίβοντας τη γραμμική γεωμετρία του, αυτός ο πίνακας μεταμορφώνεται από σημείο σε σημείο. Ο λαβύρινθος της ανάμειξης χρωμάτων δημιουργεί επιφάνειες που συγχωνεύονται για να σχηματίσουν ένα σύνολο. Το πρίσμα έχει έναν μινιμαλισμό στη μορφή και τη λειτουργία του, ωστόσο σε συνδυασμό με μια περίπλοκη γεωμετρία μέσα του, αποκαλύπτει κάτι απροσδόκητο και ελπίζουμε κάπως ακατανόητο.

Όνομα έργου : Prism, Όνομα σχεδιαστών : Maurie Novak, Όνομα πελάτη : MN Design.

Prism Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.