Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Prism

Τραπεζάκι Σαλονιού Το πρίσμα είναι ένας πίνακας που λέει μια ιστορία. Ανεξάρτητα από τη γωνία που βλέπετε από αυτόν τον πίνακα, θα σας δείξει κάτι νέο. Σαν ένα πρίσμα διαθλαστικού φωτός - αυτός ο πίνακας παίρνει γραμμές χρώματος, που αναδύονται από μία μόνο ράβδο και τις μετατρέπει σε ολόκληρο το πλαίσιο. Υφαμένος και στρίβοντας τη γραμμική γεωμετρία του, αυτός ο πίνακας μεταμορφώνεται από σημείο σε σημείο. Ο λαβύρινθος της ανάμειξης χρωμάτων δημιουργεί επιφάνειες που συγχωνεύονται για να σχηματίσουν ένα σύνολο. Το πρίσμα έχει έναν μινιμαλισμό στη μορφή και τη λειτουργία του, ωστόσο σε συνδυασμό με μια περίπλοκη γεωμετρία μέσα του, αποκαλύπτει κάτι απροσδόκητο και ελπίζουμε κάπως ακατανόητο.

Όνομα έργου : Prism, Όνομα σχεδιαστών : Maurie Novak, Όνομα πελάτη : MN Design.

Prism Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.