Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα

JPDoor

Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα Το JPDoor είναι μια φιλική προς το χρήστη περιστρεφόμενη πόρτα που συγχωνεύεται με το σύστημα παραθύρων περσίδων που βοηθά στη δημιουργία ροής αερισμού και ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο. Ο σχεδιασμός έχει να κάνει με την αποδοχή προκλήσεων και την επίλυσή τους με ατομική εξερεύνηση, τεχνικές και πιστεύω. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος κανένα σχέδιο, είναι πραγματικά πολύ υποκειμενικό. Ωστόσο, τα υπέροχα σχέδια ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών ή έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κοινότητα. Ο κόσμος είναι γεμάτος διαφορετική προσέγγιση σχεδιασμού σε κάθε γωνιά, επομένως μην σταματήσετε να εξερευνάτε, "μείνετε πεινασμένοι μείνετε ανόητοι - Steve Job".

Όνομα έργου : JPDoor, Όνομα σχεδιαστών : Jerome Thia, Όνομα πελάτη : Exuidea Design.

JPDoor Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.