Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα

JPDoor

Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα Το JPDoor είναι μια φιλική προς το χρήστη περιστρεφόμενη πόρτα που συγχωνεύεται με το σύστημα παραθύρων περσίδων που βοηθά στη δημιουργία ροής αερισμού και ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο. Ο σχεδιασμός έχει να κάνει με την αποδοχή προκλήσεων και την επίλυσή τους με ατομική εξερεύνηση, τεχνικές και πιστεύω. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος κανένα σχέδιο, είναι πραγματικά πολύ υποκειμενικό. Ωστόσο, τα υπέροχα σχέδια ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών ή έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κοινότητα. Ο κόσμος είναι γεμάτος διαφορετική προσέγγιση σχεδιασμού σε κάθε γωνιά, επομένως μην σταματήσετε να εξερευνάτε, "μείνετε πεινασμένοι μείνετε ανόητοι - Steve Job".

Όνομα έργου : JPDoor, Όνομα σχεδιαστών : Jerome Thia, Όνομα πελάτη : Exuidea Design.

JPDoor Η Αεριζόμενη Περιστρεφόμενη Πόρτα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.