Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιβλίο

Brazilian Cliches

Το Βιβλίο Το "Brazilian Clichés" δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας εικόνες από έναν παλιό κατάλογο βραζιλιάνικων clichés. Αλλά ο λόγος για τον τίτλο του δεν οφείλεται μόνο στα κλισέ που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση των εικονογραφήσεων του. Με τη σειρά κάθε σελίδας, συναντάμε άλλους τύπους βραζιλιάνικων κλισέ: ιστορικά, όπως η άφιξη των Πορτογάλων, το κατηχητικό των Ινδιάνων, οι οικονομικοί κύκλοι καφέ και χρυσού ... περιλαμβάνει ακόμη και σύγχρονα βραζιλιάνικα κλισέ, γεμάτα μποτιλιαρίσματα, χρέη, κλειστές συγκυριαρχίες και αποξένωση - Απεικονίζεται σε μια ασεβής σύγχρονη οπτική αφήγηση.

Όνομα έργου : Brazilian Cliches, Όνομα σχεδιαστών : Gustavo Piqueira, Όνομα πελάτη : .

Brazilian Cliches Το Βιβλίο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.