Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιβλίο

Brazilian Cliches

Το Βιβλίο Το "Brazilian Clichés" δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας εικόνες από έναν παλιό κατάλογο βραζιλιάνικων clichés. Αλλά ο λόγος για τον τίτλο του δεν οφείλεται μόνο στα κλισέ που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση των εικονογραφήσεων του. Με τη σειρά κάθε σελίδας, συναντάμε άλλους τύπους βραζιλιάνικων κλισέ: ιστορικά, όπως η άφιξη των Πορτογάλων, το κατηχητικό των Ινδιάνων, οι οικονομικοί κύκλοι καφέ και χρυσού ... περιλαμβάνει ακόμη και σύγχρονα βραζιλιάνικα κλισέ, γεμάτα μποτιλιαρίσματα, χρέη, κλειστές συγκυριαρχίες και αποξένωση - Απεικονίζεται σε μια ασεβής σύγχρονη οπτική αφήγηση.

Όνομα έργου : Brazilian Cliches, Όνομα σχεδιαστών : Gustavo Piqueira, Όνομα πελάτη : .

Brazilian Cliches Το Βιβλίο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.