Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λιανική

Sport In Street

Λιανική Ξεκινήσαμε το σχεδιασμό με διάφορους πίνακες διάθεσης που καθορίζουν διαφορετικά πεδία ενδιαφέροντος της νεολαίας. Τα θέματα της τεχνολογίας, της κοινωνικής δικτύωσης, του streetart και της φύσης υιοθετήθηκαν για τη δημιουργία ενός καταστήματος street culture. Βιομηχανικά υλικά χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα έπιπλα σε όλο το κατάστημα για να δημιουργήσουν δροσερή προοπτική, μαζί με φυσικά υλικά που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, επιδιώκοντας την ευαίσθητη ισορροπία. Ο περίπλοκος σχεδιασμός προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στις κρυφές γωνίες του καταστήματος. Οι υψηλές βάσεις οθόνης που τοποθετούνται στη μέση κάνουν τους πελάτες περίεργους φέρνοντας μυστικότητα.

Όνομα έργου : Sport In Street , Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Λιανική

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.