Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λιανική

Sport In Street

Λιανική Ξεκινήσαμε το σχεδιασμό με διάφορους πίνακες διάθεσης που καθορίζουν διαφορετικά πεδία ενδιαφέροντος της νεολαίας. Τα θέματα της τεχνολογίας, της κοινωνικής δικτύωσης, του streetart και της φύσης υιοθετήθηκαν για τη δημιουργία ενός καταστήματος street culture. Βιομηχανικά υλικά χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα έπιπλα σε όλο το κατάστημα για να δημιουργήσουν δροσερή προοπτική, μαζί με φυσικά υλικά που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, επιδιώκοντας την ευαίσθητη ισορροπία. Ο περίπλοκος σχεδιασμός προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στις κρυφές γωνίες του καταστήματος. Οι υψηλές βάσεις οθόνης που τοποθετούνται στη μέση κάνουν τους πελάτες περίεργους φέρνοντας μυστικότητα.

Όνομα έργου : Sport In Street , Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Λιανική

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.