Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δομή Δοκών Στηλών

Brackets

Η Δομή Δοκών Στηλών Ο σχεδιασμός είναι μια τεχνική λύση για την παροχή διαμορφωμένων συστημάτων για την αποκατάσταση των άχρηστων χώρων σε στέγες σε όλο τον κόσμο, ενώ προσαρμόζεται στην προηγούμενη δομή κάθε κτιρίου. Μία από τις πολλαπλές λειτουργίες του είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Σχεδιάστηκε επίσης αισθητικά για να λειτουργεί στο εσωτερικό, είτε από την επένδυση που παρέχεται σε αυτό, σε διαφορετικά υλικά ή φινιρίσματα, ή από τις επιγραφές επίπλωσης, όπως πάγκοι, τραπέζια και χωρίσματα. Παρέχει επίσης σύστημα ηλιακού θερμαντήρα που καθιστά τους χώρους ενεργειακά βιώσιμους.

Όνομα έργου : Brackets, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Η Δομή Δοκών Στηλών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.