Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δομή Δοκών Στηλών

Brackets

Η Δομή Δοκών Στηλών Ο σχεδιασμός είναι μια τεχνική λύση για την παροχή διαμορφωμένων συστημάτων για την αποκατάσταση των άχρηστων χώρων σε στέγες σε όλο τον κόσμο, ενώ προσαρμόζεται στην προηγούμενη δομή κάθε κτιρίου. Μία από τις πολλαπλές λειτουργίες του είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Σχεδιάστηκε επίσης αισθητικά για να λειτουργεί στο εσωτερικό, είτε από την επένδυση που παρέχεται σε αυτό, σε διαφορετικά υλικά ή φινιρίσματα, ή από τις επιγραφές επίπλωσης, όπως πάγκοι, τραπέζια και χωρίσματα. Παρέχει επίσης σύστημα ηλιακού θερμαντήρα που καθιστά τους χώρους ενεργειακά βιώσιμους.

Όνομα έργου : Brackets, Όνομα σχεδιαστών : Dalia Sadany, Όνομα πελάτη : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Η Δομή Δοκών Στηλών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.