Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Χώρος Γραφείου

C&C Design Creative Headquarters

Ο Χώρος Γραφείου Η δημιουργική έδρα του C&C Design βρίσκεται σε ένα μεταβιομηχανικό εργαστήριο. Το κτίριό του έχει μετατραπεί από ένα κόκκινο τούβλο εργοστάσιο στη δεκαετία του 1960. Λαμβάνοντας υπόψη την προστασία της τρέχουσας κατάστασης και την ιστορική μνήμη του κτιρίου, η ομάδα σχεδιασμού έχει προσπαθήσει το καλύτερο για να αποφύγει ζημιές στο αρχικό κτίριο στην εσωτερική διακόσμηση. Στην εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται πολλά έλατα και μπαμπού. Το άνοιγμα και το κλείσιμο και η αλλαγή των χώρων έχουν σχεδιαστεί έξυπνα. Τα σχέδια φωτισμού για διαφορετικές περιοχές αντανακλούν διαφορετικές οπτικές ατμόσφαιρες.

Όνομα έργου : C&C Design Creative Headquarters, Όνομα σχεδιαστών : Zheng Peng, Όνομα πελάτη : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Ο Χώρος Γραφείου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.