Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Χώρος Γραφείου

C&C Design Creative Headquarters

Ο Χώρος Γραφείου Η δημιουργική έδρα του C&C Design βρίσκεται σε ένα μεταβιομηχανικό εργαστήριο. Το κτίριό του έχει μετατραπεί από ένα κόκκινο τούβλο εργοστάσιο στη δεκαετία του 1960. Λαμβάνοντας υπόψη την προστασία της τρέχουσας κατάστασης και την ιστορική μνήμη του κτιρίου, η ομάδα σχεδιασμού έχει προσπαθήσει το καλύτερο για να αποφύγει ζημιές στο αρχικό κτίριο στην εσωτερική διακόσμηση. Στην εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται πολλά έλατα και μπαμπού. Το άνοιγμα και το κλείσιμο και η αλλαγή των χώρων έχουν σχεδιαστεί έξυπνα. Τα σχέδια φωτισμού για διαφορετικές περιοχές αντανακλούν διαφορετικές οπτικές ατμόσφαιρες.

Όνομα έργου : C&C Design Creative Headquarters, Όνομα σχεδιαστών : Zheng Peng, Όνομα πελάτη : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Ο Χώρος Γραφείου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.