Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Ημερολόγιο Το διαφημιστικό ημερολόγιο του ιστότοπου της πύλης, το goo (http://www.goo.ne.jp) είναι ένα λειτουργικό ημερολόγιο με το φύλλο για κάθε μήνα να μετατρέπεται σε τσέπη που σας επιτρέπει να διατηρείτε και να διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας κάρτες, σημειώσεις και αποδείξεις . Το θέμα είναι το Red String για να δείξει τον δεσμό μεταξύ του goo και των χρηστών του. Και τα δύο άκρα της τσέπης συγκρατούνται στην πραγματικότητα από κόκκινες ραφές που γίνονται το επίκεντρο του σχεδιασμού. Ένα ημερολόγιο σε μια ευχάριστα εκφραστική μορφή, είναι κατάλληλο για το 2014.

Όνομα έργου : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Ημερολόγιο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.