Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Ημερολόγιο Το διαφημιστικό ημερολόγιο του ιστότοπου της πύλης, το goo (http://www.goo.ne.jp) είναι ένα λειτουργικό ημερολόγιο με το φύλλο για κάθε μήνα να μετατρέπεται σε τσέπη που σας επιτρέπει να διατηρείτε και να διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας κάρτες, σημειώσεις και αποδείξεις . Το θέμα είναι το Red String για να δείξει τον δεσμό μεταξύ του goo και των χρηστών του. Και τα δύο άκρα της τσέπης συγκρατούνται στην πραγματικότητα από κόκκινες ραφές που γίνονται το επίκεντρο του σχεδιασμού. Ένα ημερολόγιο σε μια ευχάριστα εκφραστική μορφή, είναι κατάλληλο για το 2014.

Όνομα έργου : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Όνομα σχεδιαστών : Katsumi Tamura, Όνομα πελάτη : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Ημερολόγιο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.