Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Pillow Stool

Καρέκλα Είναι απλό αλλά περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά. Οι χαλύβδινες ράβδοι στο πρώτο στρώμα και το δεύτερο στρώμα του καθιστικού πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, έτσι διασταυρώνονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια μαγική απεικόνιση. Ο μετρητής καμπυλών της πλαϊνής δομής παρέχει στρογγυλές άκρες και επιφάνειες για τους χρήστες να κάθονται άνετα πάνω του. Μεταξύ του πρώτου στρώματος και του δεύτερου στρώματος του καθιστικού, οι ράβδοι αποτελούν έναν κενό χώρο για την αποθήκευση περιοδικών ή εφημερίδων. Το σκαμνί όχι μόνο δίνει στους χρήστες μια ελκυστική χειρονομία, αλλά προσφέρει και χρήσιμες λειτουργίες σε αυτούς.

Όνομα έργου : Pillow Stool, Όνομα σχεδιαστών : Hong Ying Guo, Όνομα πελάτη : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.