Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Pillow Stool

Καρέκλα Είναι απλό αλλά περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά. Οι χαλύβδινες ράβδοι στο πρώτο στρώμα και το δεύτερο στρώμα του καθιστικού πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, έτσι διασταυρώνονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια μαγική απεικόνιση. Ο μετρητής καμπυλών της πλαϊνής δομής παρέχει στρογγυλές άκρες και επιφάνειες για τους χρήστες να κάθονται άνετα πάνω του. Μεταξύ του πρώτου στρώματος και του δεύτερου στρώματος του καθιστικού, οι ράβδοι αποτελούν έναν κενό χώρο για την αποθήκευση περιοδικών ή εφημερίδων. Το σκαμνί όχι μόνο δίνει στους χρήστες μια ελκυστική χειρονομία, αλλά προσφέρει και χρήσιμες λειτουργίες σε αυτούς.

Όνομα έργου : Pillow Stool, Όνομα σχεδιαστών : Hong Ying Guo, Όνομα πελάτη : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.