Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Δοχείο Καρυκευμάτων

Ajorí

Το Δοχείο Καρυκευμάτων Το Ajorí είναι μια δημιουργική λύση για να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε διάφορα καρυκεύματα, μπαχαρικά και καρυκεύματα, για να ικανοποιήσετε και να ταιριάξετε τις διάφορες γαστρονομικές παραδόσεις κάθε χώρας. Ο κομψός οργανικός σχεδιασμός του το καθιστά ένα γλυπτό κομμάτι, το οποίο έχει ως εξαιρετικό στολίδι για να αντανακλάται ως εκκινητής συνομιλίας γύρω από το τραπέζι. Ο σχεδιασμός του πακέτου εμπνέεται από το δέρμα του σκόρδου, καθιστώντας μια μοναδική πρόταση οικολογικής συσκευασίας. Το Ajorí είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον σχέδιο για τον πλανήτη, εμπνευσμένο από τη φύση και φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.

Όνομα έργου : Ajorí, Όνομα σχεδιαστών : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Όνομα πελάτη : photoAlquimia .

Ajorí Το Δοχείο Καρυκευμάτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.