Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Δοχείο Καρυκευμάτων

Ajorí

Το Δοχείο Καρυκευμάτων Το Ajorí είναι μια δημιουργική λύση για να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε διάφορα καρυκεύματα, μπαχαρικά και καρυκεύματα, για να ικανοποιήσετε και να ταιριάξετε τις διάφορες γαστρονομικές παραδόσεις κάθε χώρας. Ο κομψός οργανικός σχεδιασμός του το καθιστά ένα γλυπτό κομμάτι, το οποίο έχει ως εξαιρετικό στολίδι για να αντανακλάται ως εκκινητής συνομιλίας γύρω από το τραπέζι. Ο σχεδιασμός του πακέτου εμπνέεται από το δέρμα του σκόρδου, καθιστώντας μια μοναδική πρόταση οικολογικής συσκευασίας. Το Ajorí είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον σχέδιο για τον πλανήτη, εμπνευσμένο από τη φύση και φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.

Όνομα έργου : Ajorí, Όνομα σχεδιαστών : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Όνομα πελάτη : photoAlquimia .

Ajorí Το Δοχείο Καρυκευμάτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.