Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού

EVA tea set

Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού Αυτό το σαγηνευτικά κομψό τσαγιέρα με ταιριαστά κύπελλα έχει άψογο χύσιμο και είναι απόλαυση να το πάρετε. Το ασυνήθιστο σχήμα αυτού του δοχείου τσαγιού με το στόμιο που αναμιγνύεται και αναπτύσσεται από το σώμα προσφέρεται ιδιαίτερα καλά για μια καλή χύση. Τα κύπελλα είναι ευπροσάρμοστα και αφής για να φωλιάσουν στα χέρια σας με διαφορετικούς τρόπους, αφού κάθε άτομο έχει τη δική του προσέγγιση για να κρατάει ένα κύπελλο. Διατίθεται σε γυαλιστερό λευκό με ασημένιο δαχτυλίδι ή μαύρη ματ πορσελάνη με γυαλιστερό λευκό καπάκι και λευκά χείλη. Φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετημένο στο εσωτερικό. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: τσαγιέρα: 12,5 x 19,5 x 13,5 φλιτζάνια: 9 x 12 x 7,5 cm.

Όνομα έργου : EVA tea set, Όνομα σχεδιαστών : Maia Ming Fong, Όνομα πελάτη : Maia Ming Designs.

EVA tea set Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.