Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού

EVA tea set

Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού Αυτό το σαγηνευτικά κομψό τσαγιέρα με ταιριαστά κύπελλα έχει άψογο χύσιμο και είναι απόλαυση να το πάρετε. Το ασυνήθιστο σχήμα αυτού του δοχείου τσαγιού με το στόμιο που αναμιγνύεται και αναπτύσσεται από το σώμα προσφέρεται ιδιαίτερα καλά για μια καλή χύση. Τα κύπελλα είναι ευπροσάρμοστα και αφής για να φωλιάσουν στα χέρια σας με διαφορετικούς τρόπους, αφού κάθε άτομο έχει τη δική του προσέγγιση για να κρατάει ένα κύπελλο. Διατίθεται σε γυαλιστερό λευκό με ασημένιο δαχτυλίδι ή μαύρη ματ πορσελάνη με γυαλιστερό λευκό καπάκι και λευκά χείλη. Φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετημένο στο εσωτερικό. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: τσαγιέρα: 12,5 x 19,5 x 13,5 φλιτζάνια: 9 x 12 x 7,5 cm.

Όνομα έργου : EVA tea set, Όνομα σχεδιαστών : Maia Ming Fong, Όνομα πελάτη : Maia Ming Designs.

EVA tea set Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.