Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μεγάλο Διαμέρισμα

Attractive Arc

Μεγάλο Διαμέρισμα Αυτή η θήκη είναι ένα σύνολο μεγάλου διαμερίσματος στον τελευταίο όροφο. Η περιοχή κατασκευής είναι 260 τετραγωνικά μέτρα. Η ομάδα πελατών που βρίσκεται από τον προγραμματιστή πρέπει να είναι οι οικογένειες με περισσότερους πληθυσμούς. Αλλά ο ιδιοκτήτης αυτής της υπόθεσης είναι μια οικογένεια τριών ατόμων. Έτσι, οι λεπτές λειτουργίες της αρχικής δομής φαίνονται ασήμαντες και περιορισμένες. Σύμφωνα με αυτό, κάναμε σχετικά μεγάλες αλλαγές στη διάταξη του συνόλου του χώρου. Έχοντας σπάσει τη συμβατική λειτουργία οικογενειακής διάταξης. Οι περισσότεροι χώροι λειτουργίας έχουν ασαφή εκτός από τα υπνοδωμάτια, τα μπάνια, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, ως στέγαση, το ιδιοκτησία

Όνομα έργου : Attractive Arc, Όνομα σχεδιαστών : Sheng Tao, Όνομα πελάτη : DEESEN.

Attractive Arc Μεγάλο Διαμέρισμα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.