Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μεγάλο Διαμέρισμα

Attractive Arc

Μεγάλο Διαμέρισμα Αυτή η θήκη είναι ένα σύνολο μεγάλου διαμερίσματος στον τελευταίο όροφο. Η περιοχή κατασκευής είναι 260 τετραγωνικά μέτρα. Η ομάδα πελατών που βρίσκεται από τον προγραμματιστή πρέπει να είναι οι οικογένειες με περισσότερους πληθυσμούς. Αλλά ο ιδιοκτήτης αυτής της υπόθεσης είναι μια οικογένεια τριών ατόμων. Έτσι, οι λεπτές λειτουργίες της αρχικής δομής φαίνονται ασήμαντες και περιορισμένες. Σύμφωνα με αυτό, κάναμε σχετικά μεγάλες αλλαγές στη διάταξη του συνόλου του χώρου. Έχοντας σπάσει τη συμβατική λειτουργία οικογενειακής διάταξης. Οι περισσότεροι χώροι λειτουργίας έχουν ασαφή εκτός από τα υπνοδωμάτια, τα μπάνια, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, ως στέγαση, το ιδιοκτησία

Όνομα έργου : Attractive Arc, Όνομα σχεδιαστών : Sheng Tao, Όνομα πελάτη : DEESEN.

Attractive Arc Μεγάλο Διαμέρισμα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.