Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο Και Μπαρ

Wah Marathi

Εστιατόριο Και Μπαρ Η απλότητα είναι το κλειδί για αυτό το boutique εστιατόριο. Παίζει με μια γήινη εμφάνιση, ενώ μια παύλα με έντονα χρώματα με τη μορφή παραδοσιακών τοπικών art-e-γεγονότων, επιδείξεων και εμπορικών πράξεων ως ντύσιμο. Φυσικά στοιχεία - ξύλο, πέτρες και το συναρπαστικό παιχνίδι του φωτός και της σκιάς ζωντανεύουν τη θεϊκή εμπειρία ενώ περνάτε από το ένα τμήμα στο άλλο. Απεικονίζει την ινδική φιλοσοφία προσφέροντας έξυπνα μια λειτουργική αλλά συναισθηματική και οπτική απόλαυση.

Όνομα έργου : Wah Marathi, Όνομα σχεδιαστών : Ketan Jawdekar, Όνομα πελάτη : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Εστιατόριο Και Μπαρ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.