Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο Και Μπαρ

Wah Marathi

Εστιατόριο Και Μπαρ Η απλότητα είναι το κλειδί για αυτό το boutique εστιατόριο. Παίζει με μια γήινη εμφάνιση, ενώ μια παύλα με έντονα χρώματα με τη μορφή παραδοσιακών τοπικών art-e-γεγονότων, επιδείξεων και εμπορικών πράξεων ως ντύσιμο. Φυσικά στοιχεία - ξύλο, πέτρες και το συναρπαστικό παιχνίδι του φωτός και της σκιάς ζωντανεύουν τη θεϊκή εμπειρία ενώ περνάτε από το ένα τμήμα στο άλλο. Απεικονίζει την ινδική φιλοσοφία προσφέροντας έξυπνα μια λειτουργική αλλά συναισθηματική και οπτική απόλαυση.

Όνομα έργου : Wah Marathi, Όνομα σχεδιαστών : Ketan Jawdekar, Όνομα πελάτη : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Εστιατόριο Και Μπαρ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.