Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κόμβος Μεταφοράς

Viforion

Ο Κόμβος Μεταφοράς Το έργο είναι ένα Transport Transport HUB που συνδέει τους γύρω αστικούς οικισμούς με την καρδιά της δυναμικής ζωής με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που δημιουργείται μέσω της συγχώνευσης διαφορετικών συστημάτων μεταφοράς όπως σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός μετρό, κατάστρωμα του Νείλου και σταθμός λεωφορείων, καθώς και άλλες υπηρεσίες για τη μετατροπή μέρος για να είναι ο καταλύτης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Όνομα έργου : Viforion, Όνομα σχεδιαστών : Ahmed Khaled, Όνομα πελάτη : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Ο Κόμβος Μεταφοράς

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.