Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κόμβος Μεταφοράς

Viforion

Ο Κόμβος Μεταφοράς Το έργο είναι ένα Transport Transport HUB που συνδέει τους γύρω αστικούς οικισμούς με την καρδιά της δυναμικής ζωής με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που δημιουργείται μέσω της συγχώνευσης διαφορετικών συστημάτων μεταφοράς όπως σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός μετρό, κατάστρωμα του Νείλου και σταθμός λεωφορείων, καθώς και άλλες υπηρεσίες για τη μετατροπή μέρος για να είναι ο καταλύτης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Όνομα έργου : Viforion, Όνομα σχεδιαστών : Ahmed Khaled, Όνομα πελάτη : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Ο Κόμβος Μεταφοράς

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.