Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί

Eco Furs

Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί Το παλτό που μπορεί να είναι 7 σε 1 είναι εμπνευσμένο από τις πολυάσχολες κυρίες σταδιοδρομίας που επιλέγουν μοναδική, οικολογική και λειτουργική καθημερινή ντουλάπα. Σε αυτό το παλιό, αλλά και πάλι μοντέρνο, ραμμένο με το χέρι ύφασμα Σκανδιναβίας Rya Rug ερμηνεύεται με μοντέρνο τρόπο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση μάλλινων ενδυμάτων που μοιάζουν με γούνες από την άποψη της απόδοσής τους. Η διαφορά είναι λεπτομερώς και φιλικότητα προς τα ζώα και το περιβάλλον. Με τα χρόνια, τα Eco Furs έχουν δοκιμαστεί σε διαφορετικά ευρωπαϊκά χειμερινά κλίματα που βοήθησαν στην ανάπτυξη των ιδιοτήτων αυτού του παλτού και των άλλων πρόσφατων κομματιών στην τελειότητα.

Όνομα έργου : Eco Furs, Όνομα σχεδιαστών : Heli Miikkulainen-Gilbert, Όνομα πελάτη : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.