Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί

Eco Furs

Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί Το παλτό που μπορεί να είναι 7 σε 1 είναι εμπνευσμένο από τις πολυάσχολες κυρίες σταδιοδρομίας που επιλέγουν μοναδική, οικολογική και λειτουργική καθημερινή ντουλάπα. Σε αυτό το παλιό, αλλά και πάλι μοντέρνο, ραμμένο με το χέρι ύφασμα Σκανδιναβίας Rya Rug ερμηνεύεται με μοντέρνο τρόπο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση μάλλινων ενδυμάτων που μοιάζουν με γούνες από την άποψη της απόδοσής τους. Η διαφορά είναι λεπτομερώς και φιλικότητα προς τα ζώα και το περιβάλλον. Με τα χρόνια, τα Eco Furs έχουν δοκιμαστεί σε διαφορετικά ευρωπαϊκά χειμερινά κλίματα που βοήθησαν στην ανάπτυξη των ιδιοτήτων αυτού του παλτού και των άλλων πρόσφατων κομματιών στην τελειότητα.

Όνομα έργου : Eco Furs, Όνομα σχεδιαστών : Heli Miikkulainen-Gilbert, Όνομα πελάτη : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Παλτό Που Μπορεί Να Μετατραπεί

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.