Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Διακοσμητικό Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

Lasso

Διακοσμητικό Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Το λάσο ως ορισμός είναι ένα μακρύ σχοινί με θηλιά στο ένα άκρο. Αντί να εμπνέεσαι αυτό το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν είναι αποτέλεσμα. Έχει τόσο ιδιαίτερη αφή όσο και αισθητική εκτός από ορισμένα ειδικά ξεφτισμένα κανάλια, έτσι ώστε το φως να μπορεί να περάσει πολύ απαλά. Είναι μισό βιομηχανικό - μισό κατασκευασμένο, υφασμένο σε ηλεκτρονικούς αργαλειούς και κομμένο στο χέρι. Αυτό το έργο είναι πολύ ελκυστικό και εθιστικό ως καραμέλα και υπήρξε μια από τις κορυφαίες προκλήσεις και ανακάλυψη στην καριέρα μου ως σχεδιαστής υφασμάτων. Αυτό το έργο αφορά σερεντίτιδα, σκοντάφτει, ανακάλυψη πιθανότητας, τύχη και ατύχημα.

Όνομα έργου : Lasso, Όνομα σχεδιαστών : Cristina Orozco Cuevas, Όνομα πελάτη : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Διακοσμητικό Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.