Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Διακοσμητικό Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

Lasso

Διακοσμητικό Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Το λάσο ως ορισμός είναι ένα μακρύ σχοινί με θηλιά στο ένα άκρο. Αντί να εμπνέεσαι αυτό το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν είναι αποτέλεσμα. Έχει τόσο ιδιαίτερη αφή όσο και αισθητική εκτός από ορισμένα ειδικά ξεφτισμένα κανάλια, έτσι ώστε το φως να μπορεί να περάσει πολύ απαλά. Είναι μισό βιομηχανικό - μισό κατασκευασμένο, υφασμένο σε ηλεκτρονικούς αργαλειούς και κομμένο στο χέρι. Αυτό το έργο είναι πολύ ελκυστικό και εθιστικό ως καραμέλα και υπήρξε μια από τις κορυφαίες προκλήσεις και ανακάλυψη στην καριέρα μου ως σχεδιαστής υφασμάτων. Αυτό το έργο αφορά σερεντίτιδα, σκοντάφτει, ανακάλυψη πιθανότητας, τύχη και ατύχημα.

Όνομα έργου : Lasso, Όνομα σχεδιαστών : Cristina Orozco Cuevas, Όνομα πελάτη : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Διακοσμητικό Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.