Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

The Hostess

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η μεταπτυχιακή συλλογή της Daria Zhiliaeva αφορά τη θηλυκότητα και τον αρρενωπότητα, τη δύναμη και την ευθραυστότητα. Η έμπνευση της συλλογής προέρχεται από ένα παλιό παραμύθι από τη ρωσική λογοτεχνία. Η οικοδέσποινα του χαλκού βουνού είναι ένας μαγικός προστάτης των ανθρακωρύχων από ένα παλιό ρωσικό παραμύθι. Σε αυτήν τη συλλογή μπορείτε να δείτε τον όμορφο γάμο με ευθείες γραμμές, εμπνευσμένο από τις στολές των ανθρακωρύχων, και τους χαριτωμένους όγκους της ρωσικής εθνικής φορεσιάς. Μέλη της ομάδας: Daria Zhiliaeva (σχεδιαστής), Anastasiia Zhiliaeva (βοηθός σχεδιαστών), Ekaterina Anzylova (φωτογράφος)

Όνομα έργου : The Hostess , Όνομα σχεδιαστών : Daria Zhiliaeva, Όνομα πελάτη : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.