Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

The Hostess

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η μεταπτυχιακή συλλογή της Daria Zhiliaeva αφορά τη θηλυκότητα και τον αρρενωπότητα, τη δύναμη και την ευθραυστότητα. Η έμπνευση της συλλογής προέρχεται από ένα παλιό παραμύθι από τη ρωσική λογοτεχνία. Η οικοδέσποινα του χαλκού βουνού είναι ένας μαγικός προστάτης των ανθρακωρύχων από ένα παλιό ρωσικό παραμύθι. Σε αυτήν τη συλλογή μπορείτε να δείτε τον όμορφο γάμο με ευθείες γραμμές, εμπνευσμένο από τις στολές των ανθρακωρύχων, και τους χαριτωμένους όγκους της ρωσικής εθνικής φορεσιάς. Μέλη της ομάδας: Daria Zhiliaeva (σχεδιαστής), Anastasiia Zhiliaeva (βοηθός σχεδιαστών), Ekaterina Anzylova (φωτογράφος)

Όνομα έργου : The Hostess , Όνομα σχεδιαστών : Daria Zhiliaeva, Όνομα πελάτη : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.