Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πριόνι

Rotation Saw

Το Πριόνι Πριόνι αλυσίδας ισχύος με περιστρεφόμενη λαβή. Αυτή η αλυσίδα έχει μια λαβή που περιστρέφεται 360 ° και σταματά σε προκαθορισμένες γωνίες. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι κόβουν τα δέντρα οριζόντια ή κάθετα περιστρέφοντας τα πριόνια τους σε ορισμένες γωνίες ή κλίνοντας ή γέρνοντας τα μέρη του σώματός τους. Δυστυχώς, το πριόνι γλιστρά συχνά από τη λαβή του χρήστη ή ο χρήστης πρέπει να εργαστεί σε μια αδέξια θέση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς. Για να αντισταθμίσει αυτά τα μειονεκτήματα, το προτεινόμενο πριόνι διαθέτει περιστρεφόμενη λαβή έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόζει τις γωνίες κοπής.

Όνομα έργου : Rotation Saw, Όνομα σχεδιαστών : Hoyoung Lee, Όνομα πελάτη : DESIGNSORI.

Rotation Saw Το Πριόνι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.