Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πριόνι

Rotation Saw

Το Πριόνι Πριόνι αλυσίδας ισχύος με περιστρεφόμενη λαβή. Αυτή η αλυσίδα έχει μια λαβή που περιστρέφεται 360 ° και σταματά σε προκαθορισμένες γωνίες. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι κόβουν τα δέντρα οριζόντια ή κάθετα περιστρέφοντας τα πριόνια τους σε ορισμένες γωνίες ή κλίνοντας ή γέρνοντας τα μέρη του σώματός τους. Δυστυχώς, το πριόνι γλιστρά συχνά από τη λαβή του χρήστη ή ο χρήστης πρέπει να εργαστεί σε μια αδέξια θέση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς. Για να αντισταθμίσει αυτά τα μειονεκτήματα, το προτεινόμενο πριόνι διαθέτει περιστρεφόμενη λαβή έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόζει τις γωνίες κοπής.

Όνομα έργου : Rotation Saw, Όνομα σχεδιαστών : Hoyoung Lee, Όνομα πελάτη : DESIGNSORI.

Rotation Saw Το Πριόνι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.