Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πάγκος αστικού τύπου

Eternity

Πάγκος αστικού τύπου Καλωσορίσατε ένα παγκάκι δύο ατόμων από χυτό σκυρόδεμα. Ο στιβαρός σχεδιασμός των δύο μονάδων αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει για τη σταθερότητα του συστήματος. Οι απολήξεις του πάγκου τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξουδετερώνουν την παραμικρή κίνηση. Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος: Με απλή τοποθέτηση στον τόπο εγκατάστασης. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, αυτό το παγκάκι απλά επικάθεται. Προσοχή η Eighternity είναι κοντά!

Όνομα έργου : Eternity, Όνομα σχεδιαστών : George Drakakis, Όνομα πελάτη : Escofet.

Eternity Πάγκος αστικού τύπου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.