Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πάγκος αστικού τύπου

Eternity

Πάγκος αστικού τύπου Καλωσορίσατε ένα παγκάκι δύο ατόμων από χυτό σκυρόδεμα. Ο στιβαρός σχεδιασμός των δύο μονάδων αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει για τη σταθερότητα του συστήματος. Οι απολήξεις του πάγκου τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξουδετερώνουν την παραμικρή κίνηση. Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος: Με απλή τοποθέτηση στον τόπο εγκατάστασης. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, αυτό το παγκάκι απλά επικάθεται. Προσοχή η Eighternity είναι κοντά!

Όνομα έργου : Eternity, Όνομα σχεδιαστών : George Drakakis, Όνομα πελάτη : Escofet.

Eternity Πάγκος αστικού τύπου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.