Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Πολυλειτουργικά Έπιπλα

Screw Chair

Τα Πολυλειτουργικά Έπιπλα Στη σημερινή επιχειρηματική ζωή η μεσαία τάξη και το τμήμα χαμηλού εισοδήματος της κοινωνίας βρίσκεται κάτω από την πιο οικονομική πίεση και, ως εκ τούτου, ενδιαφέρονται περισσότερο για απλά, φθηνά και χρησιμοποιημένα έπιπλα από τα κομψά σχέδια. Περισσότερο από τις περισσότερες μονάδες επίπλων είναι κατασκευασμένες για μονή χρήσεις που ενισχύουν την ανάγκη ενός προϊόντος πολλαπλών σελίδων. Η κύρια χρήση αυτού του σχεδιασμού είναι μια καρέκλα. Με μετατόπιση τμημάτων καρέκλας που συνδέονται με βίδες, οι άλλες χρήσεις όπως τραπέζι και ράφι θα μπορούσαμε να έχουμε. Επιπλέον, τα μέρη της καρέκλας μπορούν να συλλέξουν στο κουτί που είναι το κύριο μέρος αυτού του σχεδιασμού.

Όνομα έργου : Screw Chair, Όνομα σχεδιαστών : Arash Shojaei, Όνομα πελάτη : Arshida.

Screw Chair Τα Πολυλειτουργικά Έπιπλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.