Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Πολυλειτουργικά Έπιπλα

Screw Chair

Τα Πολυλειτουργικά Έπιπλα Στη σημερινή επιχειρηματική ζωή η μεσαία τάξη και το τμήμα χαμηλού εισοδήματος της κοινωνίας βρίσκεται κάτω από την πιο οικονομική πίεση και, ως εκ τούτου, ενδιαφέρονται περισσότερο για απλά, φθηνά και χρησιμοποιημένα έπιπλα από τα κομψά σχέδια. Περισσότερο από τις περισσότερες μονάδες επίπλων είναι κατασκευασμένες για μονή χρήσεις που ενισχύουν την ανάγκη ενός προϊόντος πολλαπλών σελίδων. Η κύρια χρήση αυτού του σχεδιασμού είναι μια καρέκλα. Με μετατόπιση τμημάτων καρέκλας που συνδέονται με βίδες, οι άλλες χρήσεις όπως τραπέζι και ράφι θα μπορούσαμε να έχουμε. Επιπλέον, τα μέρη της καρέκλας μπορούν να συλλέξουν στο κουτί που είναι το κύριο μέρος αυτού του σχεδιασμού.

Όνομα έργου : Screw Chair, Όνομα σχεδιαστών : Arash Shojaei, Όνομα πελάτη : Arshida.

Screw Chair Τα Πολυλειτουργικά Έπιπλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.