Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Σκόνη Και Η Σκούπα

Ropo

Η Σκόνη Και Η Σκούπα Το Ropo είναι μια ιδέα για την ισορροπία της σκόνης και της σκούπας, η οποία δεν πέφτει ποτέ στο πάτωμα. Χάρη στο μικρό βάρος της δεξαμενής νερού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σκόνης, ο Ropo διατηρείται ισορροπημένος φυσικά. Αφού σκουπίζουν εύκολα τη σκόνη με τη βοήθεια του ίσιου χείλους του καλύμματος σκόνης, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν μαζί τη σκούπα και το κάλυμμα σκόνης και να την βάλουν ως μία μονάδα χωρίς να ανησυχεί η πτώση της. Η μοντέρνα οργανική φόρμα στοχεύει να φέρει απλότητα στους εσωτερικούς χώρους και το χαρακτηριστικό rocking weeble wobble σκοπεύει να διασκεδάσει τους χρήστες ενώ καθαρίζουν το πάτωμα.

Όνομα έργου : Ropo, Όνομα σχεδιαστών : Berk Ilhan, Όνομα πελάτη : .

Ropo Η Σκόνη Και Η Σκούπα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.