Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Σκόνη Και Η Σκούπα

Ropo

Η Σκόνη Και Η Σκούπα Το Ropo είναι μια ιδέα για την ισορροπία της σκόνης και της σκούπας, η οποία δεν πέφτει ποτέ στο πάτωμα. Χάρη στο μικρό βάρος της δεξαμενής νερού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σκόνης, ο Ropo διατηρείται ισορροπημένος φυσικά. Αφού σκουπίζουν εύκολα τη σκόνη με τη βοήθεια του ίσιου χείλους του καλύμματος σκόνης, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν μαζί τη σκούπα και το κάλυμμα σκόνης και να την βάλουν ως μία μονάδα χωρίς να ανησυχεί η πτώση της. Η μοντέρνα οργανική φόρμα στοχεύει να φέρει απλότητα στους εσωτερικούς χώρους και το χαρακτηριστικό rocking weeble wobble σκοπεύει να διασκεδάσει τους χρήστες ενώ καθαρίζουν το πάτωμα.

Όνομα έργου : Ropo, Όνομα σχεδιαστών : Berk Ilhan, Όνομα πελάτη : .

Ropo Η Σκόνη Και Η Σκούπα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.