Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ποντίκι Του Υπολογιστή

Snowball

Το Ποντίκι Του Υπολογιστή Το Snowball έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με αντίστροφο τρόπο σχετικά με τη συμβατική χρήση του ποντικιού. Η συσκευή έχει μια απλή αλλά εντυπωσιακή φόρμα συμπληρωμένη με μια μοναδική μονάδα εντολής, μπορεί να προσαρμοστεί τόσο με εναλλακτικές επιλογές χρώματος θήκης όσο και με επιβλητική μονάδα, επίσης από διαφορετικές λειτουργίες που επωφελούνται από το σχεδιασμό και την αρχή λειτουργίας. Με ενσωματωμένο εσωτερικό σύστημα που περιέχει δύο οπτικούς ιχνηλάτες, το Snowball παρακολουθεί την επιφάνεια σε δύο κάθετα επίπεδα. Αυτή η ικανότητα απελευθερώνει τη χρήση, προσαρμόζοντας πλήρως την εμπειρία χρήστη.

Όνομα έργου : Snowball, Όνομα σχεδιαστών : Hakan Orel, Όνομα πελάτη : .

Snowball Το Ποντίκι Του Υπολογιστή

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.