Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ποντίκι Του Υπολογιστή

Snowball

Το Ποντίκι Του Υπολογιστή Το Snowball έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με αντίστροφο τρόπο σχετικά με τη συμβατική χρήση του ποντικιού. Η συσκευή έχει μια απλή αλλά εντυπωσιακή φόρμα συμπληρωμένη με μια μοναδική μονάδα εντολής, μπορεί να προσαρμοστεί τόσο με εναλλακτικές επιλογές χρώματος θήκης όσο και με επιβλητική μονάδα, επίσης από διαφορετικές λειτουργίες που επωφελούνται από το σχεδιασμό και την αρχή λειτουργίας. Με ενσωματωμένο εσωτερικό σύστημα που περιέχει δύο οπτικούς ιχνηλάτες, το Snowball παρακολουθεί την επιφάνεια σε δύο κάθετα επίπεδα. Αυτή η ικανότητα απελευθερώνει τη χρήση, προσαρμόζοντας πλήρως την εμπειρία χρήστη.

Όνομα έργου : Snowball, Όνομα σχεδιαστών : Hakan Orel, Όνομα πελάτη : .

Snowball Το Ποντίκι Του Υπολογιστή

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.