Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπάνιο

Passion

Το Μπάνιο Αυτό το μπάνιο περιλαμβάνει το Γιανγκ και το Γιν, το μαύρο και το λευκό, το πάθος και την ειρήνη. Το φυσικό μάρμαρο δίνει σε αυτό το δωμάτιο μια αυθεντική και μοναδική αίσθηση. Και καθώς ψάχνουμε πάντα για μια φυσική αίσθηση, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω οργανικά υλικά, τα οποία δημιουργούν μια πραγματικά γαλήνια ατμόσφαιρα. Η οροφή είναι σαν την τελευταία πινελιά που φέρνει μια εσωτερική αρμονία σε αυτό το δωμάτιο. Το πλήθος των καθρεφτών το κάνει να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Οι διακόπτες, οι πρίζες και τα αξεσουάρ επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν με το συνδυασμό χρωμίου χρώματος. Το βουρτσισμένο χρώμιο φαίνεται αριστοκρατικό έναντι μαύρου πλακιδίου και ταιριάζει με το εσωτερικό.

Όνομα έργου : Passion, Όνομα σχεδιαστών : Julia Subbotina, Όνομα πελάτη : Julia Subbotina.

Passion Το Μπάνιο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.