Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μπάνιο

Passion

Το Μπάνιο Αυτό το μπάνιο περιλαμβάνει το Γιανγκ και το Γιν, το μαύρο και το λευκό, το πάθος και την ειρήνη. Το φυσικό μάρμαρο δίνει σε αυτό το δωμάτιο μια αυθεντική και μοναδική αίσθηση. Και καθώς ψάχνουμε πάντα για μια φυσική αίσθηση, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω οργανικά υλικά, τα οποία δημιουργούν μια πραγματικά γαλήνια ατμόσφαιρα. Η οροφή είναι σαν την τελευταία πινελιά που φέρνει μια εσωτερική αρμονία σε αυτό το δωμάτιο. Το πλήθος των καθρεφτών το κάνει να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Οι διακόπτες, οι πρίζες και τα αξεσουάρ επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν με το συνδυασμό χρωμίου χρώματος. Το βουρτσισμένο χρώμιο φαίνεται αριστοκρατικό έναντι μαύρου πλακιδίου και ταιριάζει με το εσωτερικό.

Όνομα έργου : Passion, Όνομα σχεδιαστών : Julia Subbotina, Όνομα πελάτη : Julia Subbotina.

Passion Το Μπάνιο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.