Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

100 Bites Dessert

Εστιατόριο Λαμβάνοντας το δάγκωμα ως θέμα σχεδίασης, γραφικά πορτραίτα, δόντια μοντέλα, διασημότητες κεφαλής είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην τόνωση της γεύσης κάθε πελάτη. Από το φανταχτερό καφέ και λευκό γραφικό ανώτατο όριο, μέχρι τον λευκό τοίχο super γραφικών, μέχρι τον τακτοποιημένο τοίχο προβολής προϊόντων, μαζί με τα 100 εικονίδια δαγκώματος που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δεκαετίες, μια πλούσια σχεδιασμένη γεύση μαύρου χιούμορ συγχέει.

Όνομα έργου : 100 Bites Dessert, Όνομα σχεδιαστών : Danny Chan, Όνομα πελάτη : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.