Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

100 Bites Dessert

Εστιατόριο Λαμβάνοντας το δάγκωμα ως θέμα σχεδίασης, γραφικά πορτραίτα, δόντια μοντέλα, διασημότητες κεφαλής είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην τόνωση της γεύσης κάθε πελάτη. Από το φανταχτερό καφέ και λευκό γραφικό ανώτατο όριο, μέχρι τον λευκό τοίχο super γραφικών, μέχρι τον τακτοποιημένο τοίχο προβολής προϊόντων, μαζί με τα 100 εικονίδια δαγκώματος που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δεκαετίες, μια πλούσια σχεδιασμένη γεύση μαύρου χιούμορ συγχέει.

Όνομα έργου : 100 Bites Dessert, Όνομα σχεδιαστών : Danny Chan, Όνομα πελάτη : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.