Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Scar is No More a Scar

Κολιέ Ο σχεδιασμός έχει μια δραματική επώδυνη ιστορία πίσω από αυτό. Εμπνεύστηκε από την αξέχαστη ντροπιαστική μου ουλή στο σώμα μου που κάηκε από δυνατά πυροτεχνήματα όταν ήμουν 12 ετών. Όταν προσπαθούσα να το καλύψω με τατουάζ, ο tattooist με προειδοποίησε ότι θα ήταν χειρότερο να καλύψω τον φόβο. Ο καθένας έχει την ουλή τους, ο καθένας έχει την αξέχαστη οδυνηρή ιστορία ή ιστορία του, η καλύτερη λύση για θεραπεία είναι να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και να το ξεπεράσεις έντονα αντί να το καλύψεις ή να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από αυτό. Επομένως, ελπίζω ότι οι άνθρωποι που φορούν τα κοσμήματά μου μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατοί και πιο θετικοί.

Όνομα έργου : Scar is No More a Scar , Όνομα σχεδιαστών : Isabella Liu, Όνομα πελάτη : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Κολιέ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.