Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Scar is No More a Scar

Κολιέ Ο σχεδιασμός έχει μια δραματική επώδυνη ιστορία πίσω από αυτό. Εμπνεύστηκε από την αξέχαστη ντροπιαστική μου ουλή στο σώμα μου που κάηκε από δυνατά πυροτεχνήματα όταν ήμουν 12 ετών. Όταν προσπαθούσα να το καλύψω με τατουάζ, ο tattooist με προειδοποίησε ότι θα ήταν χειρότερο να καλύψω τον φόβο. Ο καθένας έχει την ουλή τους, ο καθένας έχει την αξέχαστη οδυνηρή ιστορία ή ιστορία του, η καλύτερη λύση για θεραπεία είναι να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και να το ξεπεράσεις έντονα αντί να το καλύψεις ή να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από αυτό. Επομένως, ελπίζω ότι οι άνθρωποι που φορούν τα κοσμήματά μου μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατοί και πιο θετικοί.

Όνομα έργου : Scar is No More a Scar , Όνομα σχεδιαστών : Isabella Liu, Όνομα πελάτη : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Κολιέ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.